Esti aici:

Powerplate

Power PlateŽ este un echipament de tip premium in privinta antrenamentului pe baza de acceleratie. Power Plate deschide o noua dimensiune in lumea solutiilor pentru wellness, aplicabila tuturor segmentelor de varsta, tipurilor de viata, sau conditiilor fizice. Potentialele beneficii obtinute in urma introducerii antrenamentului cu Power PlateŽ in rutina zilnica, atat pentru atletii de elita, pentru impatimitii de fitness cat si pentru oamenii de rand, sunt enorme.

Aparatul Power PlateŽ reprezinta o buna alternativa pentru persoanele care au un stil de viata activ, dar nu au timp pentru antrenamete de lunga durata de trei sau mai multe ori pe saptamana. Antrenamentul pe baza acceleratiei ( Acceleration TrainingT), prin aparatele Power Plate, ofera un numar important de beneficii care sunt de ajutor in atingerea mai usoara a obiectivelor propuse, si chiar in depasirea acestora.

Gama larga de aplicabilitate, de la imbunatatirea imediata a circulatiei sangvine, la o varietate de modificari masurabile, cum ar fi cresterea fortei musculare si a flexibilitatii,o mai buna posibilitate a miscarii, o mai buna stabilitate, o recuperare si regenerare mai rapida, fac din Power Plate alegerea numarul 1 intre practicantii de fitness.