Esti aici:

Stimulent sexual

Salina ajuta cu adevarat la cresterea performantelor sexuale , datorita detoxifierii organismului si implicit a sangelui. Ajuta la o mai buna functionare a inimii, astfel cantitatea de sange pompata fiind cu 30% mai mare.

Tot ca un stimulent sexual actioneaza si culoarea portocaliu ( cromoterapia cu portocaliu). Despre aceasta culoare se stie ca stimuleaza functiile sexuale, fiind un bun afrodisiac.

Efectele psihologice ale culorii portocaliu: culoare calda, dezinhiba, confera optimism, veselie, senzualitate, provoaca stimularea emotiva, amoroasa, confera senzatie de apropiere puternica si intimitate, mareste sociabilitatea, confera o stare de sanatate, este euforizant sexual.

Fiind la jumatatea drumului dintre galben si rosu, portocaliul este cea mai actinica dintre culori. Cu alte cuvinte, are cea mai mare capacitate de a produce reactii fotochimice. Intre aurul celest si rosul htonian, aceasta culoare simbolizeaza in primul rand punctul de echilibru dintre spirit si libido. Daca acest echilibru tinde sa se rupa intr-un sens sau intr-altul, portocaliul devine atunci fie revelatia iubirii divine, fie emblema desfraului.

Efectele fiziologice ale culorii portocaliu: accelereaza pulsatiile inimii si o pompare a sangelui mai mare , favorizeaza secretia gastrica si imbunatateste digestia.

Procentele de vindecare si ameliorare prin folosirea sarii prin haloterapie īn lume sunt de pāna la 87% din cazuri!!!